Voorstellen: Gezicht achter Dogzcollection


Wie ben ik?
Hallo, mijn naam is Demi. (27 jaar)
Ik ben trotse moeder van een dochtertje van bijna 3 (Zoë) en "dogmom" van een Friese stabij van 5 jaar (Joep, de zwart/witte hond van ons logo)
Mijn hele leven ben ik al helemaal gek van honden, en mijn liefde voor honden is sinds klein meisje ontstaan, vroeger liet ik altijd de honden in de buurt uit omdat wij zelf geen hond hadden. 
Later kregen wij vaak een oppashondje, ik kon toen mijn ouders overtuigen om ook een eigen hondje te nemen! 
En eindelijk kregen wij ons eerste eigen hondje Djardo een lieve Boomer! 
Ook ben ik mijn hele leven al creatief bezig met het maken van dingen voor in huis, fotografie was ook altijd een van mijn hobby's! 
Altijd lekker bezig en ondernemend! 
Hoe is Dogzcollection begonnen?
Sinds kort ben ik begonnen met het maken van handgemaakte hondenriemen en halsbanden van niet-dierlijke producten,  hierover kreeg ik veel leuke en positieve reacties en de vraag of ik ook voor andere honden riemen wilde maken, zo is Dogzcollection ontstaan!
Ik begon met een Instagram en Facebook account , hierop kreeg ik steeds meer reacties en bestellingen waardoor ik ook een webshop ben begonnen.
Ik hoop met Dogzcollection heel veel honden te kunnen laten shinen tijdens een wandeling, maar ook hondenliefhebbers een beter inzicht te geven dat het gebruik van Vegan producten ook vele voordelen heeft! 

Mijn droom:
Vanaf klein af aan is mijn droom altijd geweest om honden redden, dat is ook  het doel van de donaties bij elke bestelling aan stichtingen voor asiel en straathonden voor een beter leven! (In mijn andere blog staat informatie over de stichting waar wij nu mee samen werken) 
Ook droom ik er van om i.p.v. met mensen in de zorg te werken, een eigen uitlaatservice met hondenopvang te beginnen en als hondencoach / gedragsdeskundige te werken. Zodat ik hiermee honden maar ook de baasjes kan helpen met een beter balans voor beide en hierdoor de band en liefde nog meer kan groeien.
Ik merk gewoon dat ik gelukkiger word van honden, en vind het belangrijk dat elke hond een prettig leven heeft en daar hoort een goede balans en goede band met zijn baas ook bij! 
Maar voor nu richt ik mij vooral op Dogzcollection en het uitbreiden en ontwikkelen van mijn bedrijfje.  

Misschien valt het sommige op dat er 2 honden op het logo staan, helaas is het kleine hondje (Kenzo een Chihuahua pup) 9-02-2021 doodgebeten, maar ik ben super dankbaar dat hij op het logo staat! Dit is een mooie herinnering aan hem!