Meet the team: Fotograaf!

Een korte kennismaking met Elisa, 30 jaar, de vrouw achter de camera bij Elisa Hartog Fotografie. De personen voor de camera zijn belangrijker voor mij dan de persoon achter de camera. Toch wil ik jullie een kijkje geven in mijn leven.

Woonachtig in Beverwijk en sinds 1 april 2017 is mijn hobby officieel mijn beroep. Een kijkje in het leven van de vrouw achter de camera bij Elisa Hartog Fotografie.

Mensen fotograferen zoals ze zijn. Dat is mijn doel. Mijn inspiratie haal ik dan ook vooral uit mensen en de kleurrijke wereld om mij heen. Ik ben visueel sterk, heb oog voor de kleinste details en bij elke opdracht zet ik mij 100% in. Dat vertaalt zich naar prachtige foto’s, die ik maak met professionele apparatuur, namelijk: Canon 5D Mark IV en Canon 600D.

Benieuwd naar haar portfolio? 
Neem een kijkje op haar website www.elisahartogfotografie.nl