Dogzcollectie doneert aan straathonden!


Even voorstellen?

Filos Dog Rescue bestaat uit vrijwilligers (Pauline, Suzanne, Chimene, Nienke, Yvonne en Rob) die zich ongelimiteerd inzetten voor het redden van Italiaanse zwerfhonden. 

Pauline doet dit o.a. met haar jarenlange ervaring als (voormalig) afdelingsinspecteur bij de dierenbescherming Gooi en Vechtstreek en verschillende stichtingen die zich bezig houden met adoptie van zwerfhonden uit het buitenland.  Kleinschaligheid en kwaliteit staan hierbij centraal. Eén ding hebben ze gemeen; het zijn fantastische en sociale zwerfhondjes; dat merk je terug in hun lieve karakter, ondanks het verdrietige leven wat ze hebben gehad voor ze werden gered.

U kunt een fantastische zwerfhond redden van de straat, waar zij worden aangereden, vergiftigd, beschoten of gewoon zonder reden buiten worden gezet. Voor ons ondenkbaar, in het buitenland helaas dagelijkse kost. 

Door de intensieve begeleiding tijdens het hele proces van de adoptant d.m.v. het geven van informatie over de hond, met foto's en video's van de hond en het verstrekken van voorlichting over bijvoorbeeld opvoeding en training, maakt Filosdogrescue het verschil. Ons streven gaat uit naar zowel een blije adoptant als een prachtige sociale adoptiehond met een mooie toekomst.

Pauline, Suzanne, Nienke en een team van vrijwilligers doen de begeleiding hier in Nederland. Hierin worden ze ondersteund door een enthousiast team van screeners.  Alle honden boven de 12 maanden worden gesteriliseerd, want uiteraard zijn wij tegen voortplanting van onze honden in Nederland.

Voor de zwerfhondjes naar Nederland komen, zijn ze gevaccineerd, gechipt, ontwormd en in het bezit van een Europees paspoort. 

De vergoeding is inclusief vervoer vanuit Italië. 

Neem contact op voor meer informatie via de website www.filosdogrescue.nl

Wij wensen u veel plezier op de website en kijkt u ook eens op de pagina succesverhalen, waar u kunt lezen hoe tevreden adoptanten vertellen over het plezier wat ze beleven aan de nieuwe huisgenoot. Sinds onze start heeft onze organisatie al vele zwerfhondjes succesvol geplaatst en onze adoptanten vertellen u graag over hoe ze het adoptieproces hebben ervaren en hoe gelukkig ze zijn met de hondjes. Aanbevolen! 

 

Hieronder de link voor de honden die te adopteren zijn: 
Maar ook op de Instagram pagina van Filos Dog Rescue staan honden die klaar zijn voor adoptie! 

https://www.filosdogrescue.nl/de-honden-uit-italie